Cadoul făcut de J.Lo fanilor de Crăciun: O melodie nouă

  • Artista latină de 51 de ani are o avere de 320 milionane de dolari
  • J-Lo este actriţa de origine hispanică cea mai bine plătită din lume
  • Frumuseţea nu are dată de expirare este mesajul colecţiei de cosmetice J Lo Beauty
174 afișări
Imaginea articolului Cadoul făcut de J.Lo fanilor de Crăciun: O melodie nouă

Cadoul făcut de J.Lo fanilor de Crăciun: O melodie nouă

Chiar dacă ne aşteptăm ca artiştii să se odihnească în preajma sărbătorilor, unii sunt plini de energie şi surprind mereu prin creaţi noi.

Jennifer Lopez le-a făcut cadou fanilor o mică prezentare a melodiei sale cu aerul sexy cu care ne-a obişnuit. Melodia se numeşte „In the morning” şi o să fie lansată anul următor.

„Este dimineaţa de Crăciun şi am un mic cadou pentru voi. Crăciun fericit!”, a fost mesajul artistei alături de un fragment din viitorl său clip. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Anul asta a fost un an bun pentru artistă şi la capitolul afaceri. Ea si-a lansat linia de cosmetice J-Lo Beauty ca să arate că vârsta nu are număr. Colecţia inspiră femeile să fie puternice, nelimitate şi să îşi recunoască adevărata valoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici