Ce arată autopsia actriţei Naya Rivera. Şi-a salvat copilul cu ultimele forţe

  • Actriţa Naya Rivera, în vârstă de 33 de ani, a murit prin înec, arată autopsia.
  • Medicii legişti nu au găsit urme de droguri sau alcool.
  • Rivera a dispărut pe 8 iulie pe Lacul Piru din California.
20355 afișări
Imaginea articolului Ce arată autopsia actriţei Naya Rivera. Şi-a salvat copilul cu ultimele forţe

Ce arată autopsia actriţei Naya Rivera. Şi-a salvat copilul cu ultimele forţe

Autopsia lui Naya Rivera confirmă că actriţa a murit prin înec şi nu există dovezi că drogurile sau alcoolul ar fi jucat un rol în moartea sa, scrie The Guardian
 
Biroul de examinare medicală al oraşului Ventura a eliberat marţi concluziile autopsiei, confirmând că corpul neînsufleţit găsit luni în lac, e al actriţei Rivera, în vârstă de 33 de ani.
 
Moartea sa a fost clasificată ca fiind accident.
 
„Circumstanţele şi caracteristicile vizuale indică faptul că trupul era cel al lui Naya Rivera, iar identitatea a fost confirmată prin comparaţie dentară”, se arată în raport.

Naya Rivera şi-a salvat fiul cu ultimele forţe

Şeriful din Ventura, Bill Ayub, a relatat că Naya şi-a folosit toată energia pentru a-l aduca la barcă pe fiul ei, dar nu a mai avut forţa să se salveze, potrivit CNN.  
 
Copilul a povestit că a plecat să înoate cu mama lui, dar când s-au întors la barca, a urcat şi s-a întors cu spatele, mama lui nu se mai vedea. 
 
Trupul vedetei din serialul Glee a fost recuperat luni, din porţiunea de nord-est a lacului Piru, situat la 50 de mile nord de Los Angeles, după ce a dispărut săptămâna trecută.
 
„În timp ce ne plânge inima după frumoasa noastră legendă, suntem binecuvântaţi să-i onorăm moştenirea eternă şi spiritul fermecător. Naya era un talent uimitor, dar şi o persoană minunată, mama, fiica şi sora. Mulţumim tuturor pentru efortul de a o găsi pe Naya” spune familia actriţei.
 
Actriţa Naya Rivera, care a interpretat-o ​​pe Santana Lopez în serialul Glee, a dispărut miercuri în timp ce se plimba cu barca pe lacul Piru din California. Alături de ea se afla şi fiul de 4 ani.
 
Autor: Tatiana Beleuta 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici