Cea mai vizionată premieră din istoria Netflix. Filmul care a bătut toate recordurile pe VOD în timpul carantinei

  • Extraction a fost lansat săptămâna trecută de Netflix
  • Filmul îl are în rolul principal pe Chris Hemsworth, cel care l-a interpretat şi pe Thor în numeroasele pelicule Marvel
  • Netflix estimează că circa 90 de milioane de conturi se vor uita la Extraction în decurs de patru săptămâni
6007 afișări
Imaginea articolului Cea mai vizionată premieră din istoria Netflix. Filmul care a bătut toate recordurile pe VOD în timpul carantinei

Cea mai vizionată premieră din istoria Netflix. Filmul care a bătut toate recordurile pe VOD în timpul carantinei

Filmul Extraction, cu actorul Chris Hemsworth în rol principal, a bătut un record pe Netflix - a devenit cea mai vizionată peliculă în prima săptămână de la lansare.
Platforma de VOD nu a dezvăluit numărul exact de conturi care au văzut Extraction în prima săptămână, dar estimează că 90 de milioane dintre acestea vor urmări filmul produs de Hemsworth în primele 4 săptămâni de la lansare.
În prezent, recordul este deţinut de filmul 6 Underground, al lui Michael Bay, cu Ryan Reynolds în rol principal, care a fost urmărit de 83 de milioane de conturi în primele 4 săptămâni de la premeiră.
Filmul îl are în prim plan pe Tyler Rake, un mercenar care pleacă într-o misiune de salvare a unui copil din mâinile celui mai puternic traficant din Bangladesh.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici