Cum arată o zi din viaţa unei creatoare de conţinut pe platforma OnlyFans

  • Creatorii de pe OnlyFans au câştigat peste 3,2 miliarde de dolari din 2016 până în prezent
  • Justine Jakobs are 36.000 de abonaţi pe OnlyFans
  • Ea şi-a început activitatea pe OnlyFans în 2019
  • Anterior, Justine Jakobs a lucrat în industria medicală
1569 afișări
Imaginea articolului Cum arată o zi din viaţa unei creatoare de conţinut pe platforma OnlyFans

Cum arată o zi din viaţa unei creatoare de conţinut pe platforma OnlyFans

Justine Jakobs este creator de conţinut OnlyFans din 2019. În prezent, are 36.000 de abonaţi şi se află în top 0,1% al creatorii de pe OnlyFans. O statistică pe care platforma o determină pe baza performanţei contului.

"Ori de câte ori le spun oamenilor ce fac, ei sunt curioşi, dar nu ştiu cât de multă muncă este nevoie", spune ea.

Venitul ei este determinat de numărul de abonamente de pe contul ei de OnlyFans, care costă 14,99 USD pe lună, precum şi de cerinţele speciale pentru conţinut pe care le primeşte.

Jakobs a povestit pentru Business Insider cum arată o zi obişnuită din viaţa ei. Îşi începe activitatea la ora 5:00 sau 7:00, în funcţie de cerinţele speciale de conţinut pe care le primeşte.

Ia micul dejun şi îşi pregăteşte conţinutul pentru reţelele de socializare, iar în jurul orei 9:00, petrece aproximativ 30 de minute pe TikTok, lucru care o ajută în creşterea contului de OnlyFans. De la 11:00, ea se ocupă de podcastul pe care urmează să-l lanseze, focusat pe sănătate şi wellness, iar în continuare, se ocupă de ofertele de brand şi creşterea în social media, alături de managerul ei.

De la prânz până după-amiază, Jakobs petrece cel mai mult timp pe OnlyFans, discutând cu fanii şi asigurându-se că îndeplineşte solicitările conţinutului personalizat, fie că e vorba de fotografii specifice sau videoclipuri.

La 18:00, Jakobs ia pauza pentru cină, iar până în jurul orei 23:00 îşi continuă activitatea interacţionând cu fanii. La finalul zilei, îşi verifică mesajele de pe social media.

OnlyFans a devenit una dintre cele mai cunoscute platforme de conţinut, unde poţi face bani din interacţiunile cu fanii. Creatorii de pe OnlyFans au câştigat peste 3,2 miliarde de dolari din 2016 până acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici