VIDEO Dorian Popa s-a vaccinat anti-Covid: Înainte bărbaţii mergeau la luptă. Acum ne sperie un ac de 3 cm lungime şi câţiva picometri grosime

  • Dorina Popa, s-a vaccinat anti-Covid cu serul Pfizer.
  • "HÂTZ! Dorian Popa s-a vaccinat!," scrie pe contul de Facebook al campaniei.
394 afișări
Imaginea articolului VIDEO Dorian  Popa s-a vaccinat anti-Covid: Înainte bărbaţii mergeau la luptă. Acum ne sperie un ac de 3 cm lungime şi câţiva picometri grosime
Dorina Popa, youtuberul cu 2 milioane de abonaţi, s-a vaccinat anti-Covid cu serul Pfizer. Momentul a fost filmat şi postat pe pagina de Facebook RO Vaccinare a Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).
 
"HÂTZ! Dorian Popa s-a vaccinat!," scrie pe contul de Facebook al campaniei.
 
Dorian Popa a spus că fratele său, medic în Germania, l-a sfătuit să se vaccineze.
 
Acesta a mai mărturist că a făcut peste zece vaccinuri când a participat la diferite emisiune care s-au desfăşurat în ţări exotice.
 
„Este normal să am niste emoţii pentru că este un pas nou în viaţă. Dar atunci când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, când am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri şi când am plecat în madagascar am făcut alte 4 sau 5 vaccinuri. (...) Acum ceva vreme bărbaţii plecau la război fără să se întrebe de ce pleacă, ce se întâmplă. Acum ne sperie un ac de 3 cm lungime şi câţiva picometri grosime,” a spus Dorian Popa. 
 
 
La câteve ore după vaccinare, Dorian Popa a spus că simte o mică presiune acolo unde a fost injectat serul.
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici