Eminem le răspunde celor care au determinat interzicerea melodiei „Love the way you lie” pe TikTok

  • Emimen le răspunde tiktokerilor după ce a fost criticat pentru un vers dintr-o melodie
  • Eminem a fost acuzat de generaţia Z pentru versurile care promovează violenţa domestică
  • Marshall Matters a răspuns mişcării “Cance” prin videoclipul unei noi melodii
701 afișări
Imaginea articolului Eminem le răspunde celor care au determinat interzicerea melodiei „Love the way you lie” pe TikTok

Eminem le răspunde celor care au determinat interzicerea melodiei „Love the way you lie” pe TikTok

Eminem a fost luat în vizor de către tiktokeri. Melodia “Love the way you lie”, în colaborare cu Rihanna, este interzisă pe reţeaua de socializare.

Se pare că generaţia Z a sugerat că piesa este o “problemă” pentru că versurile „promovează violenţa domestică”.

Mişcarea “Cancel Culture” atacă persoane publice şi companii după ce aceştia au făcut sau au spus ceva considerat inacceptabil sau jignitor.

„Ştiu că sunt mincinos, dacă va mai încerca vreodată să plece din nou, o voi lega de pat şi voi da foc casei”, acestea au fost versurile care au stârnit furia online-ului.

Eminem a ignorat această controversă săptămâna aceasta, dar cum ne-a obişnuit, Marshall Matters nu a putut să nu răspundă.

Artistul a postat pe platformele de socializare o parte din noul videoclip al piesei “Tone Deaf”. Cu această ocazie, rapperul a criticat campania “Cancel” care tot răscoleşte trecutul unor personalităţi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

„Nu mă voi opri nici măcar când părul meu va deveni cenuşiu, sunt accent surd. Pentru că nu se vor opri până nu mă vor anula. Văd industria rapp-ului, apoi atac versurile. Îl transform în cimitir cu multe dricuri”, sunt versurile noii melodii a lui Eminem.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici