Filmările de la Fanstastic Beasts s-au oprit din cauza unui actor care a contactat noul coronavirus

  • Filmările de la Fanstastic Beasts s-au oprit
  • Warner Bros nu a vrut să dezvăluie cine a luat virusul
  • Filmul trebuia să apară în vara acestui an
93 afișări
Imaginea articolului Filmările de la Fanstastic Beasts s-au oprit din cauza unui actor care a contactat noul coronavirus

Filmările de la Fanstastic Beasts s-au oprit din cauza unui actor care a contactat noul coronavirus

Filmarea a fost oprită după ce un membru de neînlocuit a luat contact cu noua tulpină a virusului corona. Warner Bros nu a vrut să dezvăluie cine din echipaj a contactat virusul.

Un purtător de cuvânt al Warner Bros Pictures a spus: „Un membru al echipei din Fantastic Beasts 3 a avut rezultate pozitive pentru Covid-19. Diagnosticul a fost confirmat ca urmare a testării necesare şi continue la care sunt supuşi toţi angajaţii din producţie. Persoana în cauză este în prezent în izolare. Din motive de precauţie Fantastic Beasts 3 a întrerupt producţia”.

Cine este actorul care a fost testat positiv, nu ştim. Dar dacă este de neînlocuit, ne putem gândi la Eddie Redmayne, Jude Law, Dan Fogler sau Katerine Waterstone.

Fantastic Beasts 3 trebuia iniţial să fie filmat în martie 2020, dar pandemia de coronavirus a determinat Warner Bros să amâne filmările până în septembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici