Filmările „Jackass 4” au băgat în spital doi dintre cei mai cunoscuti actori !

  • Protagoniştii show-ului Jackass 4 au ajuns la spital din cauza unei cascadorii
  • Au trecut 20 de ani de la lansarea primei serii, Jackass
  • Filmările s-au oprit din cauza unor benzi rulante în mişcare şi o tubă
238 afișări
Imaginea articolului Filmările „Jackass 4” au băgat în spital doi dintre cei mai cunoscuti actori !

Filmările „Jackass 4” au băgat în spital doi dintre cei mai cunoscuti actori !

Cu siguranţă ai auzit de reality show-ul american Jackass. Au trecut 20 de ani de la lansarea primei serii, iar membrii echipei Jackass au împlinit 40 de ani şi nu mai sunt la fel de agili ca pe vremuri.

La doar două zile de la filmarea lui Jackass 4, doi dintre liderii francizei de cascadorii temerari au fost deja spitalizaţi din cauza rănilor provocate pe platourile de filmare.

Johnny Knoxville, în vârstă de 49 de ani, şi Steve-O, în vârstă de 46 de ani, au fost spitalizaţi pentru rănile suferite în timp ce filmau cel mai recent film de cascadorie.

Filmările s-au oprit după ce cablurile au rănit actorii  într-o cascadorie ce ar fi implicat o bandă rulantă în mişcare şi o tubă.

Acest lucru nu ar trebui să şocheze sau să surprindă pe nimeni cu cunoştinţe trecătoare despre Jackass, care a început ca un serial TV pe MTV.

Tinerii făceau cascadorii stupide care pun viaţa în pericol şi s-au transformat într-o franciză de film în care persoanele în vârstă făceau cascadorii stupide care pun viaţa în pericol.

Este a doua zi de filmare a show-ului Jackass, Steve-O şi eu am fost spitalizaţi din cauza unei trambuline cu un echipament necorespunzător precum o tubă.Sunt aici ca să primesc îngrijiri şi pentru a îmi face un prim test. Rock n roll. M-am ales şi cu nişte zgârieturi de asemenea.. Ye man.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici