Gestul făcut de conducerea muzeului Madame Tussauds în memoria lui Larry King

  • Madame Tussauds a mutat în hol figura de ceară a lui Larry King
  • Oamenii pot oferi un ultim omagiu gratuit, pot scrie un mesaj pe cartea de condoleanţe
  • Figurina va fi expusă în hol timp de o săptămână
83 afișări
Imaginea articolului Gestul făcut de conducerea muzeului Madame Tussauds în memoria lui Larry King

Gestul făcut de conducerea muzeului Madame Tussauds în memoria lui Larry King

Madame Tussauds şi-a mutat miercuri figura de ceară Larry King în holul din faţă, invitând oamenii să scrie note de aducere aminte în legătură cu legendarul jurnalist care a murit săptămâna trecută.

Lobby-ul este deschis publicului, iar oamenii nu trebuie să cumpere bilete pentru a vizita figurina lui King. Acesta va fi expus în hol timp de o săptămână.

Diago Mogadouro, directorul de marketing al muzeului Madame Tussauds New York, spune că prin acest gest, conducerea muzeului doreşte să le ofere oamenilor posibilitatea de a-i aduce un omagiu legendarului prezentator tv.

„Da, aici, în afară de mine, este figura lui Larry King. El a fost aici cu noi din 2000. I-am dezvăluit figura în 2000. Echipa noastră creativă i-a măsurat peste 250 de măsuri diferite. De atunci îl avem în muzeul noastră şi astăzi am decis să îl punem în hol, astfel încât oamenii să-i poată aduce un omagiul în mod gratuit, astfel încât să poată veni aici să scrie pe cartea condoleanţei şi să se bucure de puţin timp cu regele televiziunii”, a spus Mogadouro.

„Înţelegem că a fost un personaj iconic în New York. Este una dintre cele mai faimoase figuri locale şi ştim că a intervievat peste 60.000 de oameni de-a lungul întregii sale cariere”, a mai spus directorul Madme Tussauds New York.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici