"Harry Potter" la tine acasă. Scriitoarea J.K. Rowling a lansat un site cu activităţi distractive din universul cunoscutului personaj

  • Scriitoarea J. K. Rowling a lansat un nou site dedicat copiilor, cu activităţi distractive din universul "Harry Potter".
  • Site-ul conţine versiunea gratuită a primului roman din seria "Harry Potter", dar şi puzzle-uri şi jocuri.
  • În contextul pandemiei de COVID-19, au fost suspendate cursurile şcolare în foarte multe ţări.
254 afișări
Imaginea articolului  "Harry Potter" la tine acasă. Scriitoarea J.K. Rowling a lansat un site cu activităţi distractive din universul cunoscutului personaj

"Harry Potter" la tine acasă. Scriitoarea J.K. Rowling a lansat un site cu activităţi distractive din universul cunoscutului personaj

Scriitoarea britanică J. K. Rowling a lansat un nou site din universul "Harry Potter", pentru a-i ajuta pe copii, nevoiţi să stea acasă din cauza pandemiei de COVID-19, să se distreze.

Platforma "Harry Potter at Home" include link-uri pentru versiuni gratuite ale primului roman din seria celebră, "Harry Potter şi Piatra Filosofală", din 1997, disponibil ca eBook şi audiobook în mai multe limbi străine.

De asemenea, site-ul include puzzle-uri, jocuri şi videoclipuri, informează DPA.

"Părinţi, profesori şi îngrijitori care încearcă să menţină interesul şi să-i distreze pe copii în timp ce se află în izolare ar putea avea nevoie de puţină magie", a scris  Rowling pe Twitter.

Cărţile "Harry Potter" au fost publicate în peste 500 de milioane de copii între anii 1997 şi 2007 şi au fost adaptate pentru marele ecran, filmele generând încasări totale de 2,39 de miliarde de dolari.

În contextul pandemiei de COVID-19, au fost suspendate cursurile şcolare în foarte multe ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici