Fanii „Friends”, în extaz. Jennifer Aniston şi David Schwimmer au dezvăluit că au avut sentimente unul faţă de celălalt în realitate

  • În timpul „Friends: The Reunion”, vedetele au dezvăluit că au avut sentimente unul pentru celălalt în viaţa reală.
  • „În primul sezon am avut o mare pasiune pentru Jen”, a spus Schwimmer.
  • „Când aveam pauze de la repetiţie, au existat momente în care stăteam îmbrăţişaţi pe canapea”
531 afișări
Imaginea articolului Fanii „Friends”, în extaz. Jennifer Aniston şi David Schwimmer au dezvăluit că au avut sentimente unul faţă de celălalt în realitate

Sursă foto: Twitter @Variety

Toţi cei care au urmărit sitcom-ul „Friends” sperau că Ross şi Rachel, interpretaţi de David Schwimmer şi Jennifer Aniston, să formeze un cuplu şi să trăiască  fericiţi până la adânci bătrâneţi, relatează CNN.

În timpul „Friends: The Reunion”, care a avut premiera pe HBO Max joi, vedetele au dezvăluit că au avut sentimente unul pentru celălalt în viaţa reală.

„În primul sezon am avut o mare pasiune pentru Jen”, a spus Schwimmer. "La un moment dat am avut sentimente intense unul faţă pentru celălalt, dar au trecut încet-încet, pentru că una dintre noi era întotdeauna într-o relaţie. Şi nu am trecut niciodată peste barierele dintre noi. Am respectat faptul că eram într-o relaţie".

El a continuat spunând: „Când aveam pauze de la repetiţie, au existat momente în care stăteam îmbrăţişaţi pe canapea”, adaugă el. "Ba chiar se întâmpla să adormim îmbrăţişaţi şi m-am tot gândit, nu ştia nimeni că avem sentimente unul faţă pentru celălalt?"

Matt LeBlanc, care a jucat rolul lui Joey, a spus că distribuţia ştia cu siguranţă.

În cadrul reuniunii au fost prezenţi, de asemenea, mai mulţi invitaţi celebri, printre care Lady Gaga, care a cântat „Smelly Cat” alături de Lisa Kudrow. Tom Selleck, şi dr. Richard Burke, au fost şi ei prezenţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici