John Travolta şi Olivia Newton-John, la 43 de ani după lansarea filmului Grease

  • După 43 de ani, actorii din Grease îţi arată ce au mai făcut
  • Olivia Newton-John a lansat o melodie nouă
  • John Travolta a refăcut dansul din “Grease” alături de fiica sa
2885 afișări
Imaginea articolului John Travolta şi Olivia Newton-John, la 43 de ani după lansarea filmului Grease

John Travolta şi Olivia Newton-John, la 43 de ani după lansarea filmului Grease

Au trecut 43 de ani de atunci, dar au reuşit să stârnească o revoluţie în dans şi în modă.

Multe generaţii de tineri au fredonat piesa “You`re the one that I want” şi au reprodus celebrele scene din Grease. După 43 de ani, John Travolta şi Olivia Newton-John nu au uitat nici ei filmul care i-a transformat în idoli.

Olivia Newton-John a trecut prin momente grele în ultimii ani. A fost diagnosticată cu cancer mamar în 2017, dar acum se simte excelent, mai ales că se bucură de iubirea familiei. Este nerăbdătoare să fie prezentă la nunta fiicei ei, Chloe Lattanzi. Cele două au lansat de curând şi o piesă împreună, care se numeşte “The window in the wall”.

„Sunt foarte norocoasă să fiu căsătorită cu un om minunat, care se ocupă cu plante medicinale şi are cunoştinţe vaste. Acum cultivă cannabis medicinal pentru mine şi este pur şi simplu minunat. Mă ajută în toate aspectele vieţii”, mărturiseşte Olivia Newton-John.

Şi John Travolta o duce bine. Actorul de 66 de ani a refăcut dansul din Grease cu fata lui de 20 de ani, Ella. Uite ce bine le-a ieşit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici