Kanye West vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin şi să facă din Rusia "a doua lui casă”

Un asociat al lui Kanye West spune că rapperul plănuieşte să meargă în Rusia în cursul acestui an, unde speră să se întâlnească cu preşedintele Vladimir Putin, şi că are de-a face cu o familie de miliardari strâns legată de familia Trump, de guvernul rus şi de alegerile din 2016.

3644 afișări
Imaginea articolului Kanye West vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin şi să facă din Rusia "a doua lui casă”

Kanye West vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin şi să facă din Rusia "a doua lui casă”

Ameer Sudan, consilierul strategic al lui West, a declarat pentru Billboard că West plănuieşte să viziteze Moscova în primăvară sau în vară şi "va petrece mult timp acolo" şi vrea să facă din această ţară "a doua sa casă", potrivit Forbes.

West, care şi-a schimbat legal numele în Ye în octombrie, lucrează la acorduri nespecificate cu Agalarov, despre care Sudan a afirmat că vor creşte averea netă a rapperului cu peste 10 miliarde de dolari - Forbes estimează că valoarea sa netă actuală este de 1,8 miliarde de dolari - şi, de asemenea, intenţionează să lucreze cu Emin Agalarov pentru noi melodii.

Kanye West este producător, rapper şi creator de modă american care şi-a transformat succesul de producţie de la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000 într-o carieră de artist solo popular şi aclamat de critici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici