Meghan Markle a început o campanie de ajutorare a femeilor şomere

  • Meghan vrea să fie alaturi de femeile fără locuri de muncă
  • Ducesa consideră că cine suntem e mai important decât aspectul fizic
  • Ea le oferă femeilor haine şi cursuri de pregătire pentru interviuri
186 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle a început o campanie de ajutorare a femeilor şomere

Megan Markle a început o campanie de ajutorare a femeilor şomere

Meghan Markle este de părere că încrederea este „cel mai bun accesoriu”.

Markle a demarat o campanie prin intermediul organizaţiei Smart Works, care ajută femeile vulnerabile şi şomere, îmbrăcându-le pentru interviuri şi oferind cursuri de pregătire pentru interviuri, alături de profesionişti cu experienţă.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, care a semnat recent un acord de 150 de milioane de dolari cu Netflix, s-a alăturat întâlnirii virtuale cu trei clienţi de la Smart Works, din conacul ei de 14 milioane de dolari, din Santa Barbara.

Într-un videoclip lansat pe pagina de Instagram a organizaţiei, Meghan a spus: „Oamenii pot spune că Smart Works se referă la haine, dar chiar nu e aşa... toate aceste lucruri sprijină ce este important, şi se află în interiorul nostru, şi este cel mai bun accesoriu. Este încrederea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici