Michael Caine, în vârstă de 88 de ani, se gândeşte să renunţe la actorie

  • Michael Caine se retrage din actorie, invocând faptul că este un bărbat de 88 de ani şi că a jucat probabil în destule roluri, anunţă The Guardian.
  • Anunţul a fost făcut într-un interviu recent pe care Sir Michael l-a acordat BBC, în care vorbeşte despre noul său film Best Seller - despre un bărbat în vârstă care ar vrea să fie lăsat în pace şi să nu i se ceară constant să iasă în lume şi să facă lucruri.
618 afișări
Imaginea articolului Michael Caine, în vârstă de 88 de ani, se gândeşte să renunţe la actorie
În film, personajul lui Caine, un autor pensionat, este atras într-un turneu de promovare a unei cărţi de farmecul actriţei Aubrey Plaza. Dar, după cum notează Caine, atitudinea personajului vine dintr-o stare foarte reală, menţionând că acum suferă de o problemă la coloană care îi îngreunează mersul.
 
În plus, Hollywood-ul nu-i prea bate la uşă în ultima vreme, cu toate că Christopher Nolan ar putea avea un rol important în pelicula „Oppenheimer”. "Nu prea curg scenarii cu un actor principal la 88 de ani", notează Caine.
 
Caine a scris câteva cărţi cu un succes moderat, inclusiv trei volume de memorii, în 1992, 2010 şi 2018, şi spune că este "minunat" să fii scriitor, deoarece "poţi începe să scrii fără să te ridici din pat", în loc să fii nevoit să te duci la un studio de film la 6:30 dimineaţa.
 
Caine a apărut în peste 150 de roluri în filme şi la televiziune.
 
Informaţia este contrazisă de revista Variety, care susţine că reprezentanţii lui Michael Caine au confirmat pentru publicaţie că actorul nu se retrage.
 
De fapt, surse apropiate lui Caine au declarat că acesta analizează în prezent două scenarii pentru proiecte viitoare.
 
"În ceea ce priveşte pensionarea, mi-am petrecut peste 50 de ani trezindu-mă la 6 dimineaţa pentru a face filme şi nu voi scăpa de ceasul meu deşteptător!", a spus Caine într-o declaraţie pentru Variety.
 
De asemenea, el a scris pe Twitter despre această situaţie, scriind simplu: "Nu m-am pensionat şi nu multă lume ştie asta". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici