Netflix are un nou rival. Noutăţile cu care vine platforma Quibi

  • Quibi este o platformă de streaming cu videocliupuri , de până la zece minute, creată special pentru smartphone
  • Platforma de streaming ar putea deveni un concurent serios pentru Netflix sau HBO Go
  • Tot conţinutul este nou şi produs în studio, cu o multitudine de vedete, precum Liam Hemsworth, Jennifer Lopez, Sophie Turner, Corey Hawkins, Kevin Hart şi The Rock
1231 afișări
Imaginea articolului Netflix are un nou rival. Noutăţile cu care vine platforma Quibi

Netflix are un nou rival. Noutăţile cu care vine platforma Quibi

Dacă stai prost cu timpul ,Quibi este aplicaţia ideală pentru tine.Aplicaţia are trei tipuri de conţinut: filme care pot fi urmărite pe capitole (în segmente de 7 până la 10 minute) ,seriale, conţinut de realitate şi documentare şi doze zilnice de ştiri sau entertainment, create în mod unic pentru smartphone-ul tău.

Serviciul se diferenţiază de ceilalţi competitori prin episoade urcate zilnic pe platformă, spre deosebire de lansările săptămânale şi de maratoanele încurajate de Netflix sau HBO GO. De altfel ,tot conţinutul este nou şi produs în studio, cu o multitudine de vedete, precum Liam Hemsworth,Tom Cruise,James Corden,Ryan Reynolds, Jennifer Lopez, Sophie Turner, Corey Hawkins, Kevin Hart şi The Rock.

Quibi are aproximativ 1,3 milioane de utilizatori activi, o bază minusculă comparativ cu 183 de milioane de utilizatori Netflix, dar are potenţial avand in vedere faptul că a fost lansat într-o perioadă nefavorabilă (în timpul epidemiei de coronavirus) şi este disponibil deocamdată doar în SUA şi Canada.

Atunci când va fi disponibil şi în Europa ,cifrele cu siguranţă vor fi altele. Se simte nevoia de o platformă cu conţinut unic , care să te distreze sau să te pună la curent cu noutaţile, într-un timp scurt şi precis.

Abonamentele sunt de 5 dolari pe lună, cu reclame, şi 8 dolari pe lună, fără reclame, dar luna trecută Quibi a anunţat că prelungeşte perioada de free-trial cu 90 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici