O româncă de doar 22 de ani selectată să participe la un fashion show internaţional din Londra

Flavia Nistor, singura româncă de la Graduate Fashion Week 2023, promovează cultura românească prin creaţia inspirată de operele lui Constantin Brâncuşi

1245 afișări
Imaginea articolului O româncă de doar 22 de ani selectată să participe la un fashion show internaţional din Londra

O româncă de doar 22 de ani selectată să participe la un fashion show internaţional din Londra

Flavia Nistor, o tânără designer vestimentar, se află în lumina reflectoarelor internaţionale odată cu participarea sa la prestigiosul eveniment Graduate Fashion Week (GFW) 2023 care va avea loc la Londra, în perioada 12-15 iunie. Flavia este singura româncă selectată să participe la acest fashion show desfăşurat în capitala modei.

Prezenţa ei aduce un puternic omagiu culturii româneşti şi patrimoniului nostru cultural, prin intermediul unei colecţii inspirate din opera sculptorului român Constantin Brâncuşi.

GFW 2023 reprezintă un punct de referinţă în lumea modei, oferind o platformă de lansare pentru tinerii designeri talentaţi şi o oportunitate unică de a fi recunoscuţi la nivel internaţional.

La doar 22 de ani, Flavia Nistor este absolventă a unei universităţi prestigioase din Marea Britanie, iar pasiunea ei pentru modă se îmbină cu dragostea şi dorul de România. Aceasta a ales atât conceptul, cât şi punerea în scenă a fashion show-ului pentru a promova valorile româneşti prin prisma creaţiei lui Brâncuşi.

Colecţia sa reprezintă o reinterpretare modernă a tradiţiei şi culturii noastre, aducând astfel un omagiu operei maestrului sculptor. Prin dedicare şi talent, Flavia Nistor aspiră să devină un ambasador al tradiţiei şi culturii noastre, reinterpretate într-un stil modern prin intermediul modei.

"Colecţia mea vestimentară este intitulată « To Brâncuşi... » fiind un capitol, inspirat şi dedicat lui Brâncuşi, mentorul meu artistic şi geniu al sculpturii moderne universale. Acest proiect este rezultatul cercetării amănunţite a simbolismului lui Brâncuşi, eliminând astfel preconcepţiile de „superficialitate" în modă prin promovarea unor valori culturale complexe".

Pentru mai multe detalii şi informaţii suplimentare despre participarea Flaviei la GFW 2023, vă rugăm să contactaţi numărul de telefon: +44 7411 930 206 sau prin e-mail la adresa: contact@flavianis.com. Flavia este disponibilă pentru interviuri şi va oferi cu drag informaţii suplimentare despre colecţia sa şi despre participarea sa la Graduate Fashion Week 2023. Vă invităm să sprijiniţi promovarea participării Flaviei la acest eveniment internaţional care aduce un nou suflu creativ şi o perspectivă inovatoare asupra modei, inspirată de cultura românească. Prin creaţiile sale, Flavia îşi propune să creeze o punte între tradiţie şi modernitate, aducând în prim-plan cultura românească şi patrimoniul nostru cultural.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici