O tânără de 18 ani a lansat prima platformă de consultanţă fashion din România

  • Antonia are 18 ani şi a lansat prima platformă de consultanţă de imagine din România
  • Poţi primi asistenţă personalizată în funcţie de ten, culoarea părului şi siluetă
  • Momentan, platforma „fEGO” poate fi accesată gratuit
998 afișări
Imaginea articolului O tânără de 18 ani a lansat prima platformă de consultanţă fashion din România

O tânără de 18 ani a lansat prima platformă de consultanţă fashion din România

Când împleteşti pasiunea cu munca, ies lucruri extraordinare.

Antonia Dumitriu cochetează cu industria modei de la 16 ani, ca fashion stylist.

Acum Antonia are 18 ani şi şi-a deschis deja propria afacere. Este vorba despre prima platformă de consultanţă de imagine din România. Ideea i-a venit în urma cu 6 luni, în timpul izolării.
Pe această platformă, Antonia a putut să-şi urmeze în continuare pasiunea, şi să-i ajute pe oamenii care sunt în căutarea ţinutei perfecte.

Consultanţa este personalizată. Le spui la ce eveniment vrei să mergi, ce culoare are părul tău şi ce măsuri ai, şi din ce ai prin şifonier Antonia îţi va face ţinuta perfectă

Antonia Dumitriu: Nu vrem neapărat să fim nişte „fashion victims”, să fim tot timpul în trend. Vrem ca fiecare să-şi găsească semnătura stilistică pe care o caută.

Consultantul de imagine cu care face echipă se numeşte Vladimir Tătaru şi îţi arată cum se desfăşoară o şedinţă de consultanţă online.

Antonia şi Vladimir oferă consultanţă gratuită clienţilor şi se gândesc ca în curând să stabilească abonamente lunare.
Ana este clientă fidelă a platformei şi de fiecare dată revine cu placere pentru noi sfaturi.

Ana Luise, clientă: Dincolo de chestiunile fizice, ei nu s-au oprit aici, au mers puţin mai departe şi-au vrut să descopere cumva latura emoţională, ce simt când port anumite lucruri, ceea ce mi s-a parut o idee extraordinară pentru că minimizează riscurile atât de partea clientului cât şi de partea lor. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici