Pandemia a înghesuit festivalurile în aceeaşi perioadă. Iubitorii de muzică trebuie să aleagă

  • Restricţiile au înghesuit marile festivaluri în aceleaşi perioade de desfăşurare.
  • Untold 2021 are loc în perioada 9-12 septembrie.
  • Şi perioadele alese de Electric Castle şi Summer Well coincid în 2021.
451 afișări
Imaginea articolului Pandemia a înghesuit festivalurile în aceeaşi perioadă. Iubitorii de muzică trebuie să aleagă

Pandemia a înghesuit festivalurile în aceeaşi perioadă. Iubitorii de muzică trebuie să aleagă

Festivalurile muzicale sunt gata să îşi reprimească fanii. Multe dintre ele, însă, îşi suprapun perioadele de desfăşurare în 2021.
 
Untold-ul este, cu siguranţă, cel mai aşteptat festival de către fani. Acolo este cel mai mare număr de spectatori an de an, unul dintre motive fiind şi David Guetta, cel mai titrat DJ al momentului.
 
În acelaşi weekend, la Bucureşti, va fi organizat un festival în premieră, Saga festival, în parcul Izvor. Încă nu se ştie dacă va primi autorizaţie, iar acolo ar trebui să vină DJ Tiesto. 
 
De asemenea, iubitorii de festivaluri vor avea de ales şi când o să fie vorba despre Summer Well şi Electric Castle, care vor acoperi aceeaşi perioadă de la jumătatea lunii august.
 
Summer Well şi-a mărit perioada de desfăşurare cu o zi, va fi între 12 şi 15 august, tot pe domeniul Ştirbey, de la Buftea. Rămâne să vedem dacă vor primi şi artişti britanici, în contextul coronavirusului şi Brexit-ului.
 
 
În cazul Electric Castle, nu este încă niciun nume anunţat. Acest festival s-a mutat, se suprapune cu Summer Well.
 
Vestea bună este că România, spre deosebire de multe alte ţări, va organiza aceste festivaluri, unde poate participa un număr mare de iubitori de muzică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici