Pelé, din nou internat la terapie intensivă. De ce au luat medicii această decizie

  • Pelé este din nou internat la terapie intensivă.
  • Transferul la terapie intensivă a fost decis ca măsură de precauţie.
587 afișări
Imaginea articolului Pelé, din nou internat la terapie intensivă. De ce au luat medicii această decizie

Sursa foto: Mediafaxfoto

Pelé este internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, scrie ANSA.

Starea fostei vedete a fotbalului brazilian rămâne stabilă, dar transferul la terapie intensivă a fost decis ca măsură de precauţie pentru o monitorizare mai atentă a stării de sănătate.

Pele a avut o problemă de reflux joi seară, după ce în urmă cu câteva zile a fost operat pe colon.

Pele părăsise marţi terapia intensivă pentru a-şi continua recuperarea. Condiţiile sale s-au îmbunătăţit atât de mult încât a publicat chiar şi pe reţelele sociale, spunând că este dispus să joace 90 de minute plus prelungiri.

"Prietenii mei, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeţi nici măcar o clipă că nu am citit miile de mesaje de dragoste pe care le-am primit", a spus Pele. pe Instagram: „Vă mulţumesc foarte mult fiecăruia dintre voi, cei care aţi dedicat un minut din ziua voastră pentru a-mi trimite energie pozitivă. Iubire, iubire şi iubire! Am părăsit deja secţia de terapie intensivă şi mă aflu în camera mea”.

"Continui în fiecare zi mai fericit, cu multă dispoziţie de a juca 90 de minute, plus prelungiri. Vom fi împreună în curând!"

Pele suferă de ani de zile de probleme la şold şi nu poate merge fără ajutor. Apariţiile sale publice erau deja reduse înainte de pandemia COVID-19 şi de atunci a ieşit de foarte puţine ori în afara casei sale de lângă Santos.

Pele a suferit pe 4 septembrie o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unei tumori la colon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici