Prinţul Harry şi Meghan Markle vor avea un podcast pe Spotify

  • Harry şi Meghan au semnat cu Spotify pentru un podcast
  • Cuplul va produce şi găzdui propriile spectacole
  • Plănuiesc să îşi construiască un imperiu de milioane
478 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan Markle vor avea un podcast pe Spotify

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor avea un podcast pe Spotify

Să ştii ca „regii” îşi clădesc un imperiu. Prinţul Harry şi Megan au semnat un contract cu Spotify. Aceştia vor avea un podcast pe platforma Spotify, asta după ce au semnat pentru 100 de milioane de lire sterline cu Netflix.

Cei doi plănuiesc să construiască un imperiu de miliarde de dolari prin intermediul acestui podcast. Prima emisie va avea loc luna aceasta. Cuplul va produce şi găzdui propriile spectacole ca parte a noului format Archewell Audio - începând cu un „special de vacanţă” care „ridică publicul din întreaga lume”.

„Discutăm cu nişte oameni uimitori care îşi vor împărtăşi amintirile care au contribuit la modelarea acestui an. După cum ştim, acest lucru a fost unul dificil pentru toată lumea”, a povestit Meghan Markle.

„Atât de mulţi oameni au suferit atât de multă durere în acest an, suferind pierderi şi o cantitate uriaşă de incertitudine, dar merită menţionat faptul că 2020 ne-a conectat în moduri pe care nu le-am fi putut imagina niciodată. Prin acte nesfârşite de compasiune şi bunătate”, a completat-o prinţul Harry.

La începutul anului, ducii de Sussex au anunţat că nu vor să mai participe la evenimente legate de familia regală. S-au mutat în Canada şi doresc să se întreţină prin mijloace proprii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici