Teatrele de pe Broadway îşi revin după pandemie. Persoanele nevaccinate protestează că nu au acces la spectacole

  • Teatrele de pe Broadway încep să se deschidă.
  • Bruce Springsteen şi-a redeschis spectacolul de pe Broadway.
  • Protestatarii de pe Broadway doresc accesul la spectacole nevaccinaţi.
104 afișări
Imaginea articolului Teatrele de pe Broadway îşi revin după pandemie. Persoanele nevaccinate protestează că nu au acces la spectacole

ŞTIRILE STORY BROADWAY ÎŞI REVINE

New York-ul nu este la fel fără luminile de pe Broadway, dar speranţa este la orizont pentru industrie şi pentru spectatori.

Teatrul Broadway a fost un mare motor al turismului în oraş. Aproximativ 65% din intrările la teatru între 2018 şi 2019 au fost turişti: 46% din afara oraşului New York şi 19% din alte ţări. Cântăreţul american Bruce Springsteen şi-a redeschis spectacolul de pe Broadway sâmbătă la legendarul teatru St.
James.

„Bruce este persoana de care aveam nevoie pentru a ne readuce la viaţă şi el a ştiut, a răspuns la apel”, a spus Jordan Roth, preşedintele Teatrelor Jujamcyn.

Pe lângă spectatori, s-a adunat şi un grup mare de manifestanţi anti-vaccinare în faţa teatrului. Persoanele prezente au protestat pentru că nu pot merge la spectacol nevaccinate, potrivit AP.

Ei bine, folosesc paşapoartele de sănătate, nu? Deci, cineva ca mine şi prietenii mei de aici nu putem merge la spectacol, pentru că nu am fost vaccinaţi”, a afirmat Curtis Orwell, rezident în New York şi demonstrant anti-vaccin.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici