Trailerul filmului „Venom: Let There Be Carnage” a fost lansat

  • Tom Hardy şi Woody Harrelson sunt vedetele trailerului pentru Venom 2
  • Pe generic se mai regăsesc vedete precum Michelle Williams şi Naomie Harris
  • Noua peliculă este regizată de Andy Serkis
399 afișări
Imaginea articolului Trailerul filmului „Venom: Let There Be Carnage” a fost lansat

Sursă foto: Youtube

Trailerul filmului „Venom: Let There be Carnage” a fost lansat luni, oferindu-ne povestea celei de-a doua aventuri a anti-eroului simbiot.

Vedetele principale ale filmului ”Venom: Let There Be Carnage” sunt Tom Hardy şi Woody Harrelson.

Din distribuţie mai fac parte Michelle Williams, Reid Scott şi Naomie Harris.

Cu o durată de aproximativ trei minute, în trailer este prezentat şi noul răufăcător, Cletus Kasady, care ulterior se transformă în Carnage. El şi Eddie Brock se confruntă într-un duel al simbioţilor.

De data asta, Venom 2 încearcă să mizeze din ce se pare din trailer şi pe cartea comicului şi mai mult entertainment faţă de Venom din 2018. 

De asemenea, filmul are şi un scenariu la care şi Tom Hardy e co-autor.

Regizat de Andy Serkis, continuarea filmului din 2018 urmează să fie lansată exclusiv în cinematografe, pe 24 septembrie 2021, cu câteva zile mai târziu decât data la care a fost reprogramată pelicula.

După ce a fost amânat de două ori, producţia Columbia Pictures în asociere cu Marvel a anunţat că data lansării a fost reprogramată pentru 17 septembrie 2021.

Primul film Venom lansat în octombire 2018 a doborât recorduri la Box-Office pentru luna respectivă. A avut încasări de 80,2 milioane de dolari în weekendul de deschidere în SUA. Până acum Venom a câştigat 856 de milioane de dolari în întreaga lume.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici