Trucurile mamei sale, baza noii linii de produse de înfrumuseţare lansată de Jennifer Lopez

  • Sfaturile de frumuseţe ale mamei sale reprezintă fundaţia brand-ului JLo Beauty.
  • Pentru a se menţine în formă Jennifer Lopez face multă mişcare de 3, 4 ori pe săptămână
  • Deşi s-a speculat de-alungul timpului că Jennifer Lopez ar fi apelat la intervenţii faciale, aceasta a negat toate zvonurile, afirmând că nu a apelat niciodată la chirurgie
162 afișări
Imaginea articolului Trucurile mamei sale, baza noii linii de produse de înfrumuseţare lansată de Jennifer Lopez

Trucurile mamei sale, baza noii linii de produse de înfrumuseţare lansată de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez îşi lansează prima gamă de produse beauty. După aproape 3  ani de aşteptări, vedeta a pus bazele unui brand de beauty în plină pandemie.

Recent J.Lo a postat pentru prima oara pe reţelele de socializare o imagine în care se află alături de mama sa. Postarea a primit o mulţime de reacţii din partea fanilor care au rămas surprinşi de asemănarea dintre cele două.

Sfaturile de frumuseţe ale mamei sale reprezintă fundaţia brand-ului JLo Beauty.

„Când am crescut, mama, mătuşile, bunica foloseau uleiul de măsline şi era precum ingredientul secret pentru hidratarea pielii, a corpului, când e pielea aspră, pentru păr. Funcţionează foarte bine ca hidratare şi în redarea elasticităţii şi luciului pielii”, spune artista.

De alungul timpului s-a crezut că Jennifer Lopez a apelat la diverse intervenţii cosmetice sau chirurgicale doar pentru a avea un impecabil, însă vedeta a negat toate aceste zvonuri, afirmând că nu a apelat niciodată la aşa ceva.

„O parte din slujba mea constă în a fi foarte activă, să fac o mulţime de activitate fizică, să îmi impun să mă antrenez creându-mi o rutină. Încerc să fac de 3, 4 ori pe săptămână. Ca oricare altă persoană. Nu este uşor pentru mine, necesită multă muncă”, mărturiseşte J.Lo.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici