VIDEO. O lebădă a fost găsită vinovată pentru blocarea traficului pe o autostradă

Traficul unei autostrăzi din Anglia a fost blocat după ce o lebădă a fost găsită printre maşini. Un poliţist rutier a fost acolo să o salveze, însă pasărea nu s-a lăsat prinsă prea rapid, informează YorkshireLive. Totul a fost surprins în imagini de către poliţist.

408 afișări
Imaginea articolului VIDEO. O lebădă a fost găsită vinovată pentru blocarea traficului pe o autostradă

Captură de ecran Twitter @WYP_PCWILLIS

Traficul din West Yorkshire a fost oprit din cauza unei lebede, informează YorkshireLive

Pasărea confuză a încurcat lunga întindere de asfalt cu un râu şi a aterizat miercuri seară pe autostradă, lângă Lacul Skelton, Leeds din Anglia. 

Lebedele sunt cunoscute pentru faptul că sunt agresive şi încăpăţânate, iar poliţistul PC Martin Willis, care a încercat să o salveze, a simţit asta pe pielea lui. De fiecare dată când acesta se apropia de ea, pasărea îşi deschidea aripile şi devenea agresivă. 

Din fericire, lebăda s-a plictisit de încercările poliţistului de a o salva şi a zburat singură de pe autostradă. 

„Trebuie să spun că am fost destul de uşurat când am văzut că a zburat, probabil s-a plictisit de mine şi a decis să plece”, a afirmat Willis.

„A fost cea mai neobişnuită misiune de salvare a unui animal de pe autostrada M1”, a mai spus poliţistul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici