Vocea celebră din alertele aeriene. Un star din Războiul Stelelor îi avertizează pe ucraineni de rachetele ruseşti care se apropie

Mark Hamill, actorul care l-a interpretat pe Luke Skywalker în Războiul Stelelor, şi-a împrumutat vocea pentru o aplicaţie care îi avertizează pe ucraineni de rachetele ruseşti care se apropie.

6296 afișări
Imaginea articolului Vocea celebră din alertele aeriene. Un star din Războiul Stelelor îi avertizează pe ucraineni de rachetele ruseşti care se apropie

Vocea celebră din alertele aeriene. Un star din Războiul Stelelor îi avertizează pe ucraineni de rachetele ruseşti care se apropie

Atenţie. Alertă de raid aerian. Mergeţi la cel mai apropiat adăpost", vocea sa poate fi auzită pe Air Alert, care este conectată la sistemul de apărare aeriană din Ucraina.
 
Nu fiţi neglijenţi", continuă vocea lui Hamill. „Încrederea excesivă este slăbiciunea voastră". Acesta încheie spunând: „Alerta s-a încheiat. Fie ca Forţa să fie cu voi".
 
Aplicaţia intră în funcţiune atunci când sirenele de raid aerian încep să sune în toată ţara, potrivit BBC.
 
Actorul a declarat că a decis să îşi împrumute vocea aplicaţiei după ce a admirat rezistenţa ucraineană la invazia Rusiei de anul trecut, despre care a spus că a evocat comparaţii cu Războiul Stelelor.
 
Un basm despre binele împotriva răului rezonează cu ceea ce se întâmplă în Ucraina", a declarat Hamill. „Poporul ucrainean care se raliază cauzei şi răspunde atât de eroic... Este imposibil să nu fii inspirat de modul în care au rezistat acestei furtuni".
 
De asemenea, el strânge fonduri pentru a cumpăra drone de recunoaştere pentru forţele ucrainene, parţial prin vânzarea de postere semnate Star Wars.
 
Aplicaţia Air Alert a fost co-dezvoltată de producătorul ucrainean de sisteme de securitate Ajax Systems.
 
Peste 14 milioane de persoane au descărcat deja aplicaţia şi există speranţe că vocea domnului Hamill va creşte şi mai mult cifrele.
 
Pentru fanii Războiului Stelelor, sună cu adevărat fantastic", a declarat pentru AP un utilizator, Hrytsenko, care foloseşte setările în limba engleză.
 
„Este un fel de mentalitate ucraineană de a găsi un pic de umor chiar şi într-o situaţie proastă sau de a încerca să fii pozitiv".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici