15 imagini care reflectă perfect ce este în neregulă cu societatea de astăzi

Secole întregi, arta a fost instrumentul perfect pentru a spune povestea umană. Cum arătăm, ce facem, expresia artistică a societăţii noastre, toate sunt cuprinse în secole de artă. Iar astăzi, arta ne este la fel de folositoare. Vedem cum în muzică sau în filme artiştii expun diverse aspecte ale societăţii, ce trebuie observate.

7804 afișări
Imaginea articolului 15 imagini care reflectă perfect ce este în neregulă cu societatea de astăzi

15 imagini care reflectă perfect ce este în neregulă cu societatea de astăzi

Nu este niciun secret că societatea de acum se confruntă cu provocări ce aşteaptă demult schimbarea, notează collective-evolution.com.  

Iar desenele lui Al Margen oferă oportunitatea perfectă pentru a reflecta la ceea ce a devenit societatea modernă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici