3 destinaţii turistice fabuloase pentru Crăciun

Atmosfera sărbătorilor de iarnă este una încărcată de poveste, magie, entuziasm şi căldură. De Crăciun ne dorim să îi avem pe cei dragi alături, să ne bucurăm de locuri deosebite, să trăim momente unice. De aceea, în această perioadă, ne îndreptăm atenţia spre destinaţii turistice speciale.

1410 afișări
Imaginea articolului 3 destinaţii turistice fabuloase pentru Crăciun

3 destinaţii turistice fabuloase pentru Crăciun

Ţara lui Moş Crăciun

Există bucurie mai mare pentru un copil decât să meargă în Laponia, Ţara lui Moş Crăciun?

În această perioadă a anului, atmosfera de poveste şi frumuseţea ireală a peisajelor îi vor copleşi nu doar pe cei mici, ci şi pe adulţi. Aici turiştii se vor plimba cu sania trasă de reni sau de câini husky si vor găsi o căsuţa lui Moş Crăciun. Acasă la Moş Crăciun se află mereu spiriduşii care pregătesc cadouri pentru toţi micuţii din lume. De la Moş şi elfi, copiii vor afla povestea sărbătorii magice de Crăciun şi cum să decoreze bradul.

Tradiţiile şi mănăstirile din Bucovina

În Bucovina, tradiţiile româneşti legate de sărbătoarea Crăciunului se păstrează mai mult decât în alte părţi. În preajma Crăciunului, localnicii se primenesc cum ştiu ei mai bine şi merg să se colinde potrivit datinilor.

Femeile pregătesc tot felul de bunătăţi specifice zonei, iar în ajunul Crăciunului obişnuiesc să iasă în livadă cu mâinile pline de aluat. Aici vor atinge fiecare pom şi vor spune: ’’Aşa cum sunt mâinile mele pline de aluat, aşa să fie pomii încărcaţi de rod anul care vine’’.

Pieţele de Crăciun cu tradiţie

Mulţi români au ales să petreacă Crăciunul în pieţele special amenajate din Viena, Munchen, Frankfurt, Salzburg.

Citeşte mai multe despre cele 3 destinaţii turistice fabuloase pentru Crăciun pe www.one.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici