5 MOTIVE pentru care este mai bine să fii matinal. Avantajele trezitului de dimineaţă

Predispoziţia de a fi matinali sau mai activi atunci când se lasă seara este una genetică, fiind dictată de aşa numitul cronotip.

1856 afișări
Imaginea articolului 5 MOTIVE pentru care este mai bine să fii matinal. Avantajele trezitului de dimineaţă

5 MOTIVE pentru care este mai bine să fii matinal

Potrivit experţilor, citati de Business Insider, este mult mai benefic pentru om dacă se trezeşte în zorii zilei. Iată cinci motive pentru a te trezi mai devreme!
 
1. Vei fi mai fericit

În cadrul unui studiu din 2012 a fost descoperită tendinţa oamenilor care se trezesc devreme de a fi mult mai fericiţi cu propria persoană. Autorul studiului sugerează că expunerea la razele solare ale dimineţii ar putea avea un efect asupra stării.

2. Ai putea cântări mai puţin

În cadrul unui studiu din 2016 în care au fost analizate aproape 90.000 de persoane au fost testate genele care influenţează cronotipul. Studiul publicat în revista Nature Communications a descoperit o legătură între trezitul devreme şi scăderea indicelui masei corporale

3.  Sănătatea mintală ar putea fi influenţată pozitiv

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici