5 tendinţe pentru manichiură în toamna asta

Odată cu schimbarea sezonului de ce să nu îţi schimbi şi manichiura? Este ocazia ta să te asortezi cu toate culorile plăcute de toamnă şi să încerci noi modele în tendinţe. Indiferent dacă preferi manichiura semipermanentă, manichiura cu gel sau cea obişnuită, iată câteva idei pentru tine.

13632 afișări
Imaginea articolului 5 tendinţe pentru manichiură în toamna asta

În acest an se poartă atât culorile pământii (maro, crem, cărămiziu), care merg perfect cu hainele în nuanţe tomnatice, cât şi cele care ies în evidenţă precum auriu sau mov pentru ocazii speciale la care vrei să fii vedetă.

Specialiştii de la El Studio Style îţi recomandă 5 manichiuri pe care să le încerci în această toamnă:

1.Manichiură în ton cu toamna

Dacă tot suntem înconjuraţi de tonuri pământii, atât în natură, cât şi la îmbrăcămintea în trend, de ce să nu optezi şi pentru o manichiură în aceleaşi nuanţe? Atât timp cât alegi o culoare care să se potrivească cu tonul pielii tale (culoare rece pentru ton rece, culoare caldă pentru ton cald), poţi purta orice nuanţă de maro, crem sau cafeniu.

2. Manichiură mată cu imprimeu

Există mai multe tipuri de finish pentru o manichiură de toamnă, de la gloss, semi-gloss până la mată. Dacă unghiile strălucitoare sunt mai potrivite pentru o ocazie specială, cele mate sunt perfecte pentru zilele obişnuite.

Încearcă o manichiură în nuanţe de mov puternic mat, la care să adaugi şi un element surpriză: un imprimeu cu frunze. Poţi încerca să îţi faci aceste modele manichiură toamnă acasă, dar dacă vrei să obţii rezultatul dorit, apelează la specialiştii de la un salon.

3. Manichiură de toamnă aurie mată

Cea mai predominantă culoare în timpul toamnei este galbenul auriu al frunzelor căzute. Lasă-te inspirat de natură şi alege o manichiură cu gel în nuanţe de auriu, dar nu clasicul auriu strălucitor, ci unul mat, care poate fi purtat fără probleme în orice zi.

4. Manichiură de toamnă în nuanţe de vişiniu

Altă culoare pe care o observi deseori toamna este roşul şi vişiniul, nuanţe foarte potrivite şi pentru o manichiură reuşită. Dacă îţi doreşti un lac de unghii care să reziste aproximativ o lună, programează-te pentru o manichiură semipermanentă la salonul preferat.

5. Manichiură de toamnă tematică

Poţi alege o manichiură clasică sau poţi opta pentru una care nu te va lăsa să treci neobservat. Dacă tot ne bucurăm de toamnă şi evenimentele care au loc în această perioadă, de ce să nu încerci o manichiură care să integreze design-uri tomnatice. Poţi cere specialiştilor de la salon să îţi creeze un design cât mai unic cu care te vei mândri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici