500.000 de vizualizări pe YouTube pentru o piesă cântată de un cuplu din LaLa Band

Noul single "Ploaia mea", cântat de Criss şi Vlad din trupa LaLa Band, a strâns, în doar o lună de la lansare, peste 500.000 de vizualizări pe contul oficial de pe YouTube al serialului "Pariu cu viaţa", potrivit unui comunicat al MediaPro Music.

323 afișări
Imaginea articolului 500.000 de vizualizări pe YouTube pentru o piesă cântată de un cuplu din LaLa Band

500.000 de vizualizări pe YouTube pentru o piesă cântată de un cuplu din LaLa Band (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Noua piesă, care a fost compusă de Ionuţ Radu, a atins acest număr impresionant de vizualizări doar cu un colaj foto de excepţie cu cei doi îndrăgostiţi, Criss şi Vlad, fără a avea însă un videoclip. Tinerii artişti au filmat însă şi un filmuleţ, special pentru fanii lor.

"Abia aşteptăm să vă arătăm clipul, vă promitem că o să fie incendiar. Va fi o abordare complet nouă faţă de ceea ce aţi văzut până acum la noi", le-au transmis Criss şi Vlad tuturor celor care îi iubesc.

Lala Band îşi va relua la jumătatea lunii martie concertele din "Lala Love Tour". Oraşele în care aceştia îşi dau întâlnire cu fanii sunt: Constanţa (16 martie), Slobozia (17 martie), Slatina (22 martie), Târgu-Jiu (23 martie), Petroşani (25 martie), Alba-Iulia (26 martie), Deva (27 martie), Sibiu (28 martie), Alexandria (30 martie) şi Giurgiu (31 martie).

În luna aprilie, Lala Band va susţine o nouă serie de show-uri în 10 oraşe din ţară, printre care Piteşti, Bacău, Galaţi şi Buzău, dar şi un concert în Republica Moldova, la Chişinău, pe 17 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici