6 motive să nu ai o relaţie cu un milionar

Una dintre cele mai mari dorinţe ale unei femei este să-l întâlnească pe Mr. Right, iar dacă se întâmplă să fie şi milionar, totul se transform în basm, scrie ONE.

1031 afișări
Imaginea articolului 6 motive să nu ai o relaţie cu un milionar

6 motive să nu ai o relaţie cu un milionar

Şi, chiar dacă ai impresia că totul va fi perfect normal între voi, câtă vreme vă iubiţi, vei vedea că există şi câteava probleme care vor apărea pe parcurs, iar o relaţie cu un milionar poate deveni o durere de cap.

Banii vor deveni o problemă. Această problemă poate porni chiar de la micile cadouri. La început, ţi-a cumpărat o rochie pentru prima voastră întâlnire. Mai târziu, la cea de-a treia întâlnire primeşti un lănţişor, dar ce faci când de aniversarea voastră îţi oferă o maşină? Accepţi cadoul sau îl refuzi politicos? Mai devreme sau mai târziu, indiferent de decizia pe care o iei, vor apărea probleme. Să presupunem că accepţi măreţul cadou însă, cel mai probabil vei simţi că îi datorezi ceva în schimb şi, pe lângă asta, poate că vei fi judecată de cei din jur. Acum, să presupunem că refuzi cadoul într-un mod politicos. Acest lucru poate fi chiar o insultă pentru partenerul tău bogat, având în vedere motivul tău.

Majoritatea timpului va fi ocupat. Cine are impresia că milionarii stau toată ziua degeaba, iar banii continuă să vină pur şi simplu, greşeşte. Atunci când un milionar are propria afacere, de cele mai multe ori, acesta lucrează la fel de mult ca întreaga companie. Să nu fi surprinsă dacă primeşte telefoane în timpul cinei voastre romantice sau că nu va fi prezent în ziua aniversării voastre.

Alte femei vor fi pregătite să-ţi ia locul. În momentu în care alegi să mergi la braţ cu un milionar e ca şi cum ai deveni brusc o prinţesă. Însă, există atât de multe femei care sunt gata oricând să-ţi ia locul. Chiar dacă iubitul tău nu este unul hot, faptul că este un bărbat bogat şi de succes va atrage o femeie şi mai mult. Adu-ţi aminte cum ţi-a captat interesul la prima întâlnire şi imaginează-ţi că în aceeaşi situaţie se află şi ele.

Citeşte continuarea pe ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici