A fost drogată şi răpită, dar a fost salvată la timp. Poliţiştii s-au ajutat de o aplicaţie a telefonului victimei

O tânără din Statele Unite ale Americii a fost localizată şi salvată de poliţişti cu ajutorul unei aplicaţii pe care o avea instalată pe telefonul mobil.

9704 afișări
Imaginea articolului A fost drogată şi răpită, dar a fost salvată la timp. Poliţiştii s-au ajutat de o aplicaţie a telefonului victimei

A fost drogată şi răpită, dar a fost salvată la timp. Poliţiştii s-au ajutat de o aplicaţie a telefonului victimei

Adolescenta îm vârstă de 14 ani fusese drogată şi răpită de un individ, dar poliţiştii au reuşit să îi afle locaţia şi să o salveze datorită aplicaţiei Snapchat.

”Victima folosise contul de Snapchat pentru a-şi anunţa prietenii că fusese răpită şi nu ştia unde se află. Prietenii victimei au localizat-o folosind aplicaţia Snapchat şi au cerut ajutor”, se arată în comunicatul poliţiei din San Jose, potrivit AFP.

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe Albert Vasquez, în vârstă de 55 de ani. Acesta o cunoscuse pe tânără în urmă cu scurt timp şi o drogase înainte de a o răpi. Potrivit poliţiei, Vasquez a avut şi doi complici. Toţi cei trei implicaţi au fost reţinuţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici