A fost inventat pistolul care seamănă cu o carcasă de Iphone

Pistolul deghizat în carcasă de protecţie pentru iPhone este conceput de o companie americană şi este genul de armă care poate trece foarte uşor neobservată, fără a fi posibilă diferenţierea dintre suspecţi şi simplii trecători care folosesc telefonul mobil, informează Go4it.

429 afișări
Imaginea articolului A fost inventat pistolul care seamănă cu o carcasă de Iphone

A fost inventat pistolul care seamănă cu o carcasă de Iphone

Limitat la formatul unui telefon mobil, pistolul-iPhone nu conţine tambur şi încărcător pentru muniţie. În schimb, cele două ţevi sunt încărcate prealabil cu un singur glonţ de calibru 7.62 mm.

Pentru folosire, este de ajuns să fie rotit pe poziţie mânerul retractabil, expunând trăgaciul ascuns la interior, scrie Go4it.

Adresat în primul rând membrilor forţelor de ordine care acţionează sub acoperire, dar şi posesorilor de permis port-armă care doresc să aibă la îndemână arme de foc fără a atrage atenţia celor din jur, produsul companiei Ideal Conceal ar putea pune utilizatorii obişnuiţi de telefoane iPhone în situaţii foarte periculoase, existând riscul ca simpla extragere a telefonului mobil din buzunar să fie interpretată ca un act de agresiune.

Pornind de la ideea că orice telefon mobil, cu sau fără carcasă de protecţie, ar putea fi o posibilă armă letală, autorităţile ar putea interzice folosirea şi chiar deţinerea acestui accesoriu în obiectivele cu risc crescut de securitate, spre exemplu la bordul avioanelor de linie.

Pistolul-iPhone nu este încă în fabricaţie, obţinerea avizelor necesare durând cel puţin până în această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici