A început Madonna să o copieze pe Lady Gaga? De ce este criticat noul videoclip al vedetei - VIDEO

Madonna şi-a lansat noul videoclip pentru melodia “Girl Gone Wild”, în care apare în ipostaze extrem de provocatoare.

1707 afișări
Imaginea articolului A început Madonna să o copieze pe Lady Gaga? De ce este criticat noul videoclip al vedetei - VIDEO

Madonna

Piesa "Girl Gone Wild" este cel de-al doilea single extras de pe cel mai nou album al divei muzicii pop, intitulat MDNA.

Artista apăre în clipul alb negru îmbrăcată sumar, legată cu lanţuri şi se lasă pipăită de mai mulţi bărbaţi goi.

Deşi incitant, videoclipul este criticat, vedeta fiind acuzată de lipsă de inspiraţie. Multă lume este de părere că videoclipul seamănă cu cel al cântăreţei Lady Gaga - "Alejandro", potrivit dailymail.co.uk.

Albumul intitulat "MDNA" - o abreviere a numelui ei de scenă - va fi lansat oficial pe 26 martie. "MDNA" este produs de Martin Solveig şi William Orbit, cu care Madonna a colaborat în 1998 la albumul "Ray of Light".

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici