A murit fostul iubit al lui Jennifer Lopez. Avea 51 de ani

Iubitul din adolescenţă al cântăreţei Jennifer Lopez a murit la vârsta de 51 de ani din cauza unei boli de inimă.

4529 afișări
Imaginea articolului A murit fostul iubit al lui Jennifer Lopez. Avea 51 de ani

A murit fostul iubit al lui Jennifer Lopez. Avea 51 de ani

 

David Cruz, fostul iubit din adolescenţă al lui Jennifer Lopez, s-a stins la vârsta de 51 de ani în spitalul Mount Sinai West, din Manhattan.
 
Potrivit TMZ, acesta a murit din cauza problemelor cardiace cu care acesta se confrunta: "A fost un om blând şi un tată devotat, crescându-şi cu multă atenţie băiatul său vitreg care acum este în Marină. A fost fan al echipelor Yankees şi Kincks. Iubea să meragă la teatru cu mine. Mie cel mai mult îmi plăceau momentele în care cinam împreună cu întreaga famili. Întotdeauna când încheia un lucru pe care îl făceam împreună îmi spunea că mă iubeşte.", a spus Isa, soţia sa, pentru TMZ.
 
David Cruz a cunoscut-o pe celebra artistă în adolescenţă, pe când aceştia aveau 16, respectiv 15 ani. Cei doi au fost într-o relaţie timp de 10 ani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fallece ex novio de J.Lo David Cruz, quien durante 10 años fue novio de Jennifer Lopez, murió el sábado en Nueva York a causa de una enfermedad cardiaca. Tenía 51 años de edad. Cruz y Jennifer fueron novios durante la década de los años 80 y su relación se extendió hasta más allá de la mitad de los años 90, justo antes de que ella filmara "Selena". Nunca se aclararon los motivos del fin del noviazgo. Un año después del estreno de la película en l que Jennifer interpreta a "La reina del tex mex" se casó con el cubano Ojani Noa. Al momento de su deceso, Cruz tenía una relación con una mujer llamada Isa, quien lo calificó como "un hombre maravilloso, un guía y un pilar". J.Lo no ha hecho comentarios al respecto. #jlo #jenniferlopez #davidcruz #muerte #problemascardiacos #enfermedad #salud #amor #noviazgo #selena

A post shared by Revista ajá😀🤗😆🤗🌎🌎🏔️ (@revista.aja) on

Mar 25, 2020 at 7:09am PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici