A murit rapperul american Prodigy, la 42 de ani

Rapperul american Prodigy a murit marţi, în timp ce se afla în turneul "Art Rap" alături de formaţia Mobb Deep, în Las Vegas, anunţă The Guardian.

32326 afișări
Imaginea articolului A murit rapperul american Prodigy, la 42 de ani

A murit rapperul american Prodigy, la 42 de ani

Potrivit sursei citate, la acest turneu participa formaţia din care făcea parte rapperul american, Mobb Deep, alături de Ghostface Killah, Onyx, KRS-On si Ice-T.

Mobb Deep, format din Prodigy, pe numele său real Albert Johnson, şi Havoc, a fost înfiinţat în cartierul Queens din New York, în anii 1990. Această formaţie a devenit în timp unul dintre numele cele mai importante ale muzicii rap de pe Coasta de Est a Statelor Unite.

Cel mai cunoscut album al formaţiei Mobb Deep este "The Infamous", lansat in 1995. Ultimul album, "The Infamous Mobb Deep", a fost lansat în 2014, iar formaţia participa la turneul "The Art of Rap", împreună cu DMX, Ghostface Killagh şi alte nume importante ale muzicii rapp.

Reacţiile din lumea muzicii nu au întârziat să apară.

"Rap-ul a pierdut o legendă", a afirmat Lil Wayne.

"Vei fi mereu iubit şi lumea îţi va simţi lipsa. Dumnezeu să-ţi binecuvânteze familia. Am rămas fără cuvinte", a declarat un alt rapper american, 50 Cent.

Prodigy suferea de o boala ereditară, o anemie cronică, însă cauza decesului nu a fost încă stabilită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici