A profitat de sentimentele ei: Paguba URIAŞĂ pe care i-a făcut-o un bărbat unei femei, pe care a luat-o de nevastă la doar o săptămână după ce s-au cunoscut

Un bărbat din SUA a cunoscut o femeie pe internet, a reuşit să o convingă să se căsătorească cu el şi a păgubit-o de 80.000 de dolari, totul numai într-o săptămână de zile.

454 afișări
Imaginea articolului A profitat de sentimentele ei: Paguba URIAŞĂ pe care i-a făcut-o un bărbat unei femei, pe care a luat-o de nevastă la doar o săptămână după ce s-au cunoscut

A profitat de sentimentele ei: Paguba URIAŞĂ pe care i-a făcut-o un bărbat unei femei, pe care a luat-o de nevastă la doar o săptămână după ce s-au cunoscut

John Martin Hill (35 de ani) s-a cunoscut cu Alpharetta, din statul american Georgia, pe un site matrimonial, la sfârşitul lunii martie, arată poliţia americană, citată de CNN.

După ce cei doi au ieşit la o întâlnire, John a reuşit să o convingă pe Alpharetta că sunt făcuţi unul pentru altul şi a cerut-o de nevastă. Femeia, încântată de propunerea bărbatului, a acceptat fără să stea pe gânduri. El i-a spus că este milionar şi că este decis să investească într-un casă pentru viitor. Astfel, femeia a scos din contul său 80.000 de dolari pentru a plăti o parte din achiziţie. Toate evenimentele s-au desfăşurat pe parcursul unei singure săptămâni.
 
”În timpul scurtei lor romanţe, el a convins-o că e îndrăgostit nebuneşte şi că vrea să cumpere o casă împreună cu ea. Au căutat case şi au selectat-o pe una care era pe gusturile lor. Când a primit banii din partea femeii, el s-a făcut dispărut”, arată poliţia.
 
Pentru a-şi recupera banii, Alpharetta a apelat la poliţie. Oamenii legii au deschis o anchetă şi au aflat că John stătea alături de o femeie şi un copil într-o casă din oraşul Duluth, în statul Georgia. Femeia alături de care locuia nu ştia cu ce se ocupă concubinul ei şi a rămas surprinsă când a aflat de la poliţie.
 
În urma cazului, mai multe femei din alte patru state americane (Virginia, Delaware, Maryland şi New Jersey) s-au plâns că fost păcălite de John.
 
Bărbatul a fost arestat şi îşi aşteaptă procesul. Autortăţile laudă femeile care au declarat la poliţie înşelătoriile, arătând că probabil au salvat şi altele care puteau fi păcălite.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici