”A renunţat de mulţi ani să se mai gândească la felul în care îmbătrâneşte”. Răspunsul genial al Danei Nălbaru după ce a fost criticată că are riduri

Încă o dată, Dana Nălbaru a fost nevoită să răspundă criticilor aduse la adresa ei. După ce în urmă cu un an a fost criticată că nu se îngrijeşte şi arată precum o ”servitoare”, de data aceasta, în urma unui interviu, medicul estetician Adina Alberts a criticat-o pentru faptul că „a renunţat de mulţi ani să se mai gândească la felul în care îmbătrâneşte“.

4509 afișări
Imaginea articolului ”A renunţat de mulţi ani să se mai gândească la felul în care îmbătrâneşte”. Răspunsul genial al Danei Nălbaru după ce a fost criticată că are riduri

”A renunţat de mulţi ani să se mai gândească la felul în care îmbătrâneşte”. Răspunsul genial al Danei Nălbaru după ce a fost criticată că are riduri

Artista în vârstă de 41 de ani a postat pe contul său de Facebook un răspuns la adresa criticilor primite, povestind că fiica ei cea mare, Sofia, i-a arătat interviul publicat în revista ”Viva!”, în care medicul estetician îşi declară părerea.

Am fost şocată de numărul foarte mare de riduri pe care le avea la colţul ochilor. Nimic nu te opreşte să ai grijă şi de tine, chiar dacă ai copii. Dana Nălbaru a renunţat de mulţi ani să se mai gândească la felul în care îmbătrâneşte. La un moment dat copiii ne vor condamna pentru că nu am avut grijă de noi“, susţine Adina Alberts.

Bineînţeles, răspunsul Danei Nălbaru nu a întârziat să apară, încurajând femeile să nu se mai streseze de trecerea timpului şi felul în care arată.

„Îi transmit că oamenii sunt diferiţi şi au valori diferite în viaţă. Eu mă număr printre aceia care ştiu să fie mulţumiţi cu ce au, care ştiu să se bucure de prezent, mă număr printre femeile care înţeleg că timpul nu poate fi oprit şi că fiecare rid ascunde o poveste, că a fi îngrijt are legătură cu curăţenia corporală. Nu înseamnă să fii scos din ţiplă mereu. Eu sunt dintre aceia care vor să îşi trăiască vârsta aşa cum e ea şi mă număr printre cei care au înţeles că ce ai înăuntru e mult mai valoros decât ambalajul cu care te afişezi sau pe care, periodic, ţi-l poţi schimba. Dincolo de aparenta discreţie cu care încearcă doamna să analizeze felul în care arată o persoană publică (s-a nimerit să fiu eu) există un exemplu pe care aceasta îl aduce în discuţie şi care reprezintă, de fapt, problema reală a societăţii moderne. Vă invit să vă stresaţi mai puţin, doamnelor, la gândul că poate copiilor voştri le va fi ruşine cu voi şi să vă bucuraţi mai mult alături de ei, să trăiţi cu ei cât puteţi de mult această viată simţind cu şi pe propria piele ce înseamnă să fii iubit necondiţionat“, a scris Dana Nălbaru pe Facebook.   
 

Articol The One

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici