A rezistat 83 DE ANI, dar a fost distrus în 6 SECUNDE. VIDEO cu momentul exploziei

Un pod peste râul Ohio a fost demolat în doar şase secunde, cu ajutorul a peste 63 de kilograme de explozibil.

8962 afișări
Imaginea articolului A rezistat 83 DE ANI, dar a fost distrus în 6 SECUNDE. VIDEO cu momentul exploziei

A rezistat 83 DE ANI, dar a fost distrus în 6 SECUNDE. VIDEO cu momentul exploziei

Podul Fort Steuben, care a fost deschis traficului în 1929, lega oraşele Ohio şi Weirton din Virginia de Vest, scrie dailymail.co.uk.

Iniţial, podul a fost proprietate privată, însă în anii 1950 a fost preluat de stat şi declarat drum public. În ultimii ani, starea podului s-a înrăutăţit, iar în 2009 acesta a fost închis.

Conform Departamentului de Transport din Ohio, îmbinările podului cădeau, iar acesta nu ar mai fi putut fi consolidat.

Cele peste 63 de kilograme de explozibil au fost aşezate de-a lungul podului, în 136 de locuri, şi au fost detonate într-o serie de 20 de explozii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici