"A trebuit s-o fac". FOTOGRAFIA cu care una dintre vedetele Spice Girls şi-a surprins fanii pe Twitter

Una dintre membrele trupei Spice Girls, cunoscută în presa britanică drept excentrică şi autoare a unor gesturi uneori bizare, şi-a luat prin surprindere fanii de pe Twitter postând o fotografie şi un mesaj care au stârnit imediat reacţii printre utilizatorii reţelei sociale.

5281 afișări
Imaginea articolului "A trebuit s-o fac". FOTOGRAFIA cu care una dintre vedetele Spice Girls şi-a surprins fanii pe Twitter

"A trebuit s-o fac": FOTOGRAFIA cu care una dintre vedetele Spice Girls şi-a surprins fanii pe Twitter (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Melanie Brown, cunoscută cel mai bine sub numele "Mel B" din Spice Girls, a postat vineri, pe contul ei Twitter, o fotografie de pe balconul reşedinţei, în care era vizibilă doar de la bust în sus, în rest părând să fie dezbrăcată şi să stea cu spatele spre casele vecinilor, râzând.

Starul de 37 de ani a postat pe Twitter şi mesajul: "Doamne, e atât de cald afară, îmi vine să-mi dau toate hainele jos şi să încep să dansez hip-hop".

Profilul ei de pe Twitter, scrie Daily Mail, a fost imediat luat cu asalt de cererile fanilor de a pune în practică ideea anunţată. În 10 minute, a urmat fotografia, însoţită de mesajul: "A trebuit s-o fac". Mel B a explicat că a fost o provocare din partea unei alte membre a trupei pop şi că "fetele din nord trebuie să accepte o provocare".

Imaginea a fost urmată de un nou mesaj din partea cântăreţei: "Mă simt foarte, foarte eliberată acum. Le recomand cu tărie tuturor să accepte provocarea de a dansa dezbrăcaţi". 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici