A treia ediţie a Zilelor Prieteniei Bergenbier debutează sâmbătă, cu un concert în Bucureşti

Cea de-a treia ediţie a Zilelor Prieteniei Bergenbier debutează sâmbătă, cu un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, evenimentul urmând să se desfăşoare şi în alte cinci oraşe din ţară.

2216 afișări
Imaginea articolului A treia ediţie a Zilelor Prieteniei Bergenbier debutează sâmbătă, cu un concert în Bucureşti

A treia ediţie a Zilelor Prieteniei Bergenbier debutează sâmbătă, cu un concert în Bucureşti

După două ediţii de succes, Bergenbier continuă şi anul acesta sărbătoarea prieteniei cu 12 zile pline de muzică bună, distracţie şi multe surprize, în şase oraşe din ţară, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, a treia ediţie a Zilelor Prieteniei Bergenbier debutează cu un concert sâmbătă, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, continuând în acelaşi ritm şi duminică. Distracţia va fi asigurată şi în următoarele cinci oraşe: Iaşi (11 - 12 iulie, Palatul Culturii), Cluj-Napoca (18 - 19 iulie, Piaţa Unirii), Braşov (25 - 26 iulie, Piaţa Sfatului), Craiova (1 - 2 august, Piaţa Mihai Viteazul) şi Constanţa (15 - 16 august, Plaja Modern).

Unele dintre cele mai importante trupe autohtone vor concerta în festival, experienţa acestei veri trăindu-se pe ritmuri de rock, punk, hip-hop, alternative, electro, ska şi punk-rock. Astfel, în fiecare oraş în care seria de concerte ajunge, pasionaţii de muzică vor putea asculta live formaţiile Viţa de Vie, Şuie Paparude, Zdob şi Zdub, R.O.A. Coma, Zob, C.T.C, E.M.I.L., Ska-nk şi alte 17 "trupe prietene".

În 2013, seria de evenimente a adunat aproape 150.000 de prieteni în cinci oraşe din ţară, iar, în 2014, peste 250.000 de prieteni au participat la cele 10 concerte organizate. În acest an, peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi la Zilele Prieteniei Bergenbier.

Bergenbier pregăteşte pentru acest eveniment momente speciale şi multe surprize, printre care aplicaţia de mobil Bergenbier 4friends, dezvoltată special pentru seria de concerte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici