A vrut să facă sex cu o femeie de 30 de ani, dar a ajuns la spital. Ce pastile a putut să ia: doar fermierii le folosesc

Un bărbat din Mexic a ajuns la spital după ce a luat ”energizante” pentru tauri.

6736 afișări
Imaginea articolului A vrut să facă sex cu o femeie de 30 de ani, dar a ajuns la spital. Ce pastile a putut să ia: doar fermierii le folosesc
Tânărul din Mexic, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a ajuns la spital după ce a consumat stimulente sexuale folosite de fermieri pentru tauri. Bărbatul s-a ales cu o erecţie puternică, ce a durat trei zile. 
 
S-a prezentat la spital abia în a treia zi şi a intrat imediat în operaţie. El le-a spus medicilor că a luat pastilele pentru că voia sa facă sex cu o tânără în vârstă de 30 de ani.
 
”A fost internat în spitalul Specialised 270 din Reynosa. A luat un stimulent sexual pe care l-a cumpărat din Veracruz, medicament pe care fermierii din zonă îl folosesc pentru tauri”, au declarat medicii pentru publicaţia La Republica. 
 
sursa foto: LaRepublica

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici