Accesoriul pe care Kate Middleton şi Meghan Markle sunt obligate să-l poarte cu fiecare apariţie

După ce Meghan Markle se va căsători cu Prinţul Harry în acest an, fosta actriţă va trebui să urmeze un set de reguli.

2495 afișări
Imaginea articolului Accesoriul pe care Kate Middleton şi Meghan Markle sunt obligate să-l poarte cu fiecare apariţie

Accesoriul pe care Kate Middleton şi Meghan Markle sunt obligate să-l poarte cu fiecare apariţie

Pe lângă faptul că niciun membru al familiei regale nu are voie să ofere autografe atunci când se află la anumite evenimente sau vizite oficiale, există şi câteva reguli pe care femeile trebuie să le respecte cu fiecare apariţie publică. Expertul familiei regale, Victoria Arbiter, a dezvăluit pentru publicaţia Insider că Regina Elisabeta ţine cont de singură regulă pe care orice femeie din familia regală trebuie să o respecte cu stricteţe, scrie ONE.

“Nu veţi vedea niciodată o femeie din familia regală fără dresuri nude. Din câteva văd în fotografiile de logodnă, Meghan nu pare să poarte. Aş putea spune că asta este cea mai strictă regulă de la care regina nu se poate abate”, a povestit Victoria.

Într-adevăr, privind portofoliul apariţiilor lui Kate Middleton, aceasta poartă dresuri nude sau negre în orice ţinută, dar cum Meghan Markle încă nu face parte din familia regală, nu este necesar să aplice această regulă. Cu toate astea, după nuntă, lucrurile se vor schimba.

“De-a lungul timpului, vom vedea o schimbare treptată în stilul lui Meghan Markle care se va conforma protocolului regal, dar, în acelaşi timp, cred că ce iubeşte toată lumea la ea este stilul său personal, unic. Să sperăm că va reuşi să găsească un echilibru”, a continuat Victoria Arbiter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici