Accesul la concertul pe care The Aristocrats îl susţine luni, în Capitală, permis de la ora 19.00

Accesul publicului la concertul pe care supergrupul The Aristocrats îl susţine luni, la Bucureşti, va fi posibil de la ora 19.00, iar în deschidere vor cânta trupele The WristBand, Quantic şi ALT F4, informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

136 afișări
Imaginea articolului Accesul la concertul pe care The Aristocrats îl susţine luni, în Capitală, permis de la ora 19.00

Accesul la concertul pe care The Aristocrats îl susţine luni, în Capitală, permis de la ora 19.00

Formaţia The WristBand va urca pe scenă la ora 19.30, fiind urmată de Quantic, de la ora 20.15, şi de ALT F4, de la ora 21.00. Show-ul supergrupului The Aristocrats este programat să înceapă la ora 21.35.

Organizatorii nu recomandă prezenţa copiilor la astfel de show-uri, din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid. Copiii cu vârste mai mici de 5 ani beneficiază de gratuitate.

În zona de concert este interzis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle, deodorante), bidoane de plastic, cutii cu băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, băuturi sau mâncare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, aparate foto profesionale şi aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel şi aparate GoPro.

Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spaţiul de concert vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

Supergrupul The Aristocrats este format din chitaristul Guthrie Govan, basistul Bryan Beller şi toboşarul Marco Minnemann, trei muzicieni celebri la nivel internaţional, care abordează un stil aparte, o fuziune între rock instrumental, progressive şi jazz.

"Ceea ce îl diferenţiază de alţii este faptul că, indiferent de mişcările pe care le face, reuşeşte să combine totul atât de graţios şi să îi iasă perfect fiecare abordare", a afirmat Joe Satriani despre Guthrie Govan. Acesta a primit titlul de cel mai bun chitarist din lume din partea revistei The Guitarist şi a colaborat cu trupe ca Asia, GPS şi The Young Punx.

Bryan Beller este cunoscut pentru contribuţia sa în activitatea unor artişti ca Dethklok, Mike Keneally, Steve Vai, James LaBrie şi Joe Satriani. Ca artist solo, basistul a lansat trei albume din 2008 până în 2011, iar apoi a început colaborarea cu The Aristocrats. Este editor pentru revista Bass Player, precum şi pentru Real World.

Marco Minnemann este cunoscut ca un inovator în lumea toboşarilor, dezvoltând o tehnică numita "interdependenţă" pe care a conceptualizat-o într-o carte dedicată. În 2011, Minnemann a fost finalist în seria de audiţii pentru postul de toboşar al formaţiei Dream Theater. În prezent, bateristul face parte din trupa lui Steven Wilson şi cântă împreună cu Joe Satriani, pe lângă activitatea pe care o desfăşoară în The Aristocrats.

The Aristocrats îşi promovează în acest turneu cel mai recent album, "Tres Caballeros", lansat în luna iulie a acestui an.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, precum şi online, de pe eventim.ro. Tichetele care vor fi cumpărate până în ziua evenimentului costă 85 de lei, iar, în ziua concertului, preţul unui bilet va fi de 99 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici