Accident pe platoul pe care este turnat cel mai recent film cu Brad Pitt: Un cascador a fost înjunghiat

Un cascador a fost înjunghiat cu o baionetă pe platoul de filmare pe care este turnat cel mai recent film cu Brad Pitt, drama "Fury", inspirată din evenimente petrecute în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

306 afișări
Imaginea articolului Accident pe platoul pe care este turnat cel mai recent film cu Brad Pitt: Un cascador a fost înjunghiat

Accident pe platoul pe care este turnat cel mai recent film cu Brad Pitt: Un cascador a fost înjunghiat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brad Pitt interpretează rolul principal în drama "Fury", care este turnată pe un platou amenajat în localitatea Pyrton din comitatul Oxfordshire din Marea Britanie, informează contactmusic.com.

Un cascador britanic în vârstă de 35 de ani se afla la mijlocul unei scene de luptă, în momentul în care a fost înjunghiat din greşeală cu o baionetă, marţi dimineaţă.

Lama acelei baionete avea o lungime de aproximativ 23 centimetri şi i-a perforat umărul. Cascadorul a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul John Radcliffe din Oxford.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, dar a anunţat deja că nu va considera acest incident drept o tentativă de crimă şi că a trimis cazul spre anchetare la Autoritatea pentru Sănătate şi Siguranţă (Health and Safety Executive/ HSE).

Potrivit The Telegraph, cascadorul se află în continuare în spital, însă starea lui este stabilă.

Brad Pitt, colegul său de pe afişul filmului Shia LaBeouf şi regizorul David Ayer nu erau prezenţi pe platou în momentul în care s-a produs incidentul.

Reprezentanţii producătorilor peliculei au confirmat faptul că accidentul s-a produs când doi cascadori repetau pentru o scenă de acţiune: "Secvenţa aceea avea loc departe de unitatea principală, nici regizorul, nici vreunul dintre actorii principali nu lucra la acea secvenţă".

Potrivit BBC, o scrisoare de la Pinewood Studios a fost trimisă rezidenţilor din localităţile învecinate, în care îi informează că trebuie să se aştepte la "împuşcături intermitente şi controlate şi câteva explozii".

În filmul "Fury", Brad Pitt interpretează rolul sergentului Wardaddy, comandantul unui echipaj de cinci soldaţi de pe un tanc Sherman, care trece în spatele liniilor inamice într-o misiune deosebit de periculoasă.

"Fury" va fi lansat pe marile ecrane în noiembrie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici