Acest tânăr şi-a luat bilete pentru o vacanţă în Sidney, Australia. Surpriza pe care a avut-o când s-a dat jos din avion

Un tânăr de 18 ani din Amsterdam a vrut să sărbătorească sfârşitul liceului printr-o vacanţă la Sidney, în Australia. Dar acesta acesta a avut parte de o surpriză imensă atunci când s-a daj jos din avion, scrie The Mirror.

17819 afișări
Imaginea articolului Acest tânăr şi-a luat bilete pentru o vacanţă în Sidney, Australia. Surpriza pe care a avut-o când s-a dat jos din avion

Tânărul, aflat în căutarea unui preţ cât mai avantajos, a ales o opţiune cu 300 de dolari mai ieftină decât ceea ce găsise iniţial.

Acesta a avut parte însă de o surpriză neplăcută atunci când a coborât din avion. În loc să se afle în Sidney, Australia, într-un loc însorit cu multe plaje, acesta ajunsese în oraşul Sidney din Canada, acolo unde temperaturile erau mult mai scăzute, scrie Gândul.

"Am crezut că o să ajung în Australia, dar s-a dovedit a fi un pic diferit", a declarat el pentru CBC.

Milan a crezut că a greşit atunci când a ajuns în Toronto, realizând greşeala pe care a comis-o abia când se ducea către cel de-al doilea avion, ce urma să-l lase în Sidney-ul canadian.

"Avionul era foarte mic, iar eu m-am gândit: 'Ăsta mă va duce către Australia?' Apoi mi-am dat seama de greşeala comisă atunci când avionul a virat dreapta, nu stânga cum ar fi fost normal, dar era prea târziu să mai repar greşeala", a mai declarat Milan.

Tânărul se îmbrăcase total necorespunzător pentru viscolul de pe coasta estică a Canadei, aşa că nu a sta mult şi s-a întors acasă.

"Am explicat apoi situaţia mea personalului, iar ei mi-au rezervat bilete la următorul zbor către Amsterdam", a spus Milan, care a declarat că ulterior s-a amuzat copios cu familia sa pe seama acestui eveniment nefericit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici