"Aceştia sunt sânii mei". Jennifer Aniston vorbeşte despre eticheta de iniţiatoare a mişcării feministe "Free the Nipple"

Aceştia sunt sânii mei. Într-un interviu acordat Vogue, Jennifer Aniston vorbeşte despre eticheta de iniţiatoare a mişcării Free the Nipple (Eliberează sfârcul), ce i-a fost pusă încă de pe vremea când juca rolul Rachel în Friends, şi dă replica tuturor celor care şi-au făcut un obicei din a critica felul în care alte persoane arată.

30795 afișări
Imaginea articolului "Aceştia sunt sânii mei". Jennifer Aniston vorbeşte despre eticheta de iniţiatoare a mişcării feministe "Free the Nipple"

"Aceştia sunt sânii mei". Jennifer Aniston vorbeşte despre eticheta de iniţiatoare a mişcării "Free the Nipple"

Jennifer Aniston (48 ani) a fost întrebată de cei de la Vogue cum comentează faptul că mulţi o consideră iniţiatoarea fenomenului Free the Nipple, după ce sfârcurile sale se vedeau prin haine mai tot timpul, în serialul Friends, scrie dailymail.co.uk.

"Mda, nu ştiu ce să zic despre asta! Este unul dintre acele lucruri care se întâmplă. Cred. Port sutien, nu ştiu ce să vă zic mai mult".

"Nu înţeleg de ce trebuie să ne fie ruşine când vine vorba de sfârcuri, aceştia sunt sânii mei. Şi nu mă plâng, să ne înţelegem!".

Aniston a vorbit şi despre cum sunt percepute în realitate femeile, mărturisind că nu crede că situaţia se îmbunătăţeşte când vine vorba despre a nu mai umili o persoană în funcţie de cum arată. 

"Problema este că tabloidele şi rubricile mondene din reviste iau pur şi simplu corpul unei persoane şi-l pun într-o categorie, stabilindu-i o etichetă". 

"Dacă ieşi pe stradă şi ţi se văd sfârcurile sau dacă nu ai un abdomen perfect ori greutatea ideală, ţine minte că eşti perfectă indiferent de cum arăţi şi nu trebuie să-ţi pese de ce cred alţii!", a adăugat Aniston.

 


 

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici