Acord de 23 de milioane de lire sterline între Johnny Depp şi avocatul său, doar ca să nu ajungă la proces

Actorul Johhny Depp, în vârstă de 56 de ani, a ajuns la o înţelegere de milioane de dolari cu fostul său avocat Jake Bloom, pe care l-a acuzat că a obţinut peste 30 de milioane de dolari din comisioane fără a fi încheiat, în prealabil, un acord de reprezentare, potrivit Bloomberg.

326 afișări
Imaginea articolului Acord de 23 de milioane de lire sterline între Johnny Depp şi avocatul său, doar ca să nu ajungă la proces

Acord de 23 de milioane de lire sterline între Johnny Depp şi avocatul său, doar ca să nu ajungă la proces. Avocatul: Suntem mulţumiţi de soluţie. În sfârşit, am scăpat de nesfârşitele lui litigii

Firma pârâtului Jake Bloom, Bloom Hergott, ar fi plătit "o suma imensă, formată din opt cifre, pentru a evita ruşinea procesului", a declarat Adam Waldman, actualul avocat al lui Depp.

Procesul trebuia să înceapă în luna decembrie, în Los Angeles, California.

Bryan Freedman, un avocat al firmei, a spus într-un mesaj că litigiul a fost în mod "favorabil" soluţionat, oferindu-i actorului o parte din ceea ce a cerut iniţial.

În 2017, Depp a intentat procesul împotriva fostului său avocat, concomitent acţiunea iniţiată împotriva The Management Group, companie pe care a acuzat-o că i-a gestionat greşit afacerile, aducându-l în pragul falimentului.

La rândul lor, foştii manageri au depus o plângere la adresa lui Depp, susţinând că situaţia financiară proastă a actorului este rezultatul exceselor acestuia. Un exemplu a fost faptul că actriţa Vanessa Paradis, fosta parteneră de viaţă a actorului, ar fi cheltuit, în medie, 2 milioane de dolari pe lună în anii în care a fost într-o relaţie cu Depp.

Johnny Depp ar fi cheltuit 75 de milioane de dolari pentru a cumpăra 14 locuinţe, printre care un castel în Franţa şi mai multe case la Hollywood, precum şi o fermă de cai în Kentucky, spun managerii.

Totodată, de-a lungul timpului, starul ar fi cumpărat un iaht în valoare de 18 milioane de dolari şi 45 de maşini de lux, dar şi peste 200 de tablouri scumpe, printre care lucrări de Andy Warhol şi Gustav Klimt.

The Management Group îi ceruse lui Johnny Depp despăgubiri de 550.000 de dolari.

În 2018, actorul american Johnny Depp a ajuns la o înţelegere cu foştii săi manageri. "Plângerea şi acordul încheiat demonstrează încă o dată că Johnny este hotărât să ia măsuri ferme pentru a-şi proteja reputaţia personală şi artistică în interesul familiei şi al carierei", au declarat purtătorii săi de cuvânt.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows". Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici