ACT de CURAJ suprem. O pisicuţă înfruntă un rotweiller - VIDEO

Multe dueluri au fost dezechilibrate de-a lungul istoriei, David împotriva lui Goliat fiind poate cel mai faimos exemplu. Acum, istoria pare să se repete, rolurile celor doi fiind preluate de o pisicuţă şi un rotweiller.

12007 afișări
Imaginea articolului ACT de CURAJ suprem. O pisicuţă înfruntă un rotweiller - VIDEO

ACT de CURAJ suprem. O pisicuţă înfruntă un rotweiller - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Înfruntarea dintre cei doi a fost oarecum echilibrată de faptul că "Goliat" era în lanţuri.

Totuşi, nu este de neglijat curajul pisicuţei care adoptă tactica "cea mai bună apărare este atacul".

Videoclipul de aproximativ un minut a stârnit admiraţia multora pentru pisică. Nu mai puţin de 23 de milioane de vizitatori au vizualizat întâmplarea iar videoclipul a adunat peste 54.000 de like-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici